Onderhoud & Reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Alle kennis en apparatuur in huis
Bernts Automotive is het goede adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost.

De beste onderdelen
We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen. Niet zo gek, want Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt ruitenwissers, bougies, remonderdelen en noem maar op. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. Grote kans dat het ABS-systeem in uw auto is gemaakt door Bosch. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij Bosch Car Service.